Dr. Irina Dumitru, medicul-şef al Secţiei II Adulţi din cadrul Spitalului de Boli Infecţioase, s-a VACCINAT împotriva COVID-19: „Să avem încredere că totul va fi bine“

0
5414
Dr. Irina Magdalena Dumitru, medicul şef al Secţiei clinice II Adulţi

Primele şase cadre medicale din Constanţa s-au vaccinat duminică, 27 decembrie a.c., până în ora 10.00, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase. Prima persoană imunizată a fost prof.univ.dr. Sorin Rugină, coordonatorul centrului de vaccinare de la unitatea de tratament.  Din primul flacon au mai fost vaccinate dr. Claudia Cambrea, directorul medical al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase, dr. Irina Magdalena Dumitru, medicul şef al Secţiei clinice II Adulţi, dr. Simona Diaconu şi asistenta Florentina Lascu.

Nu este absolut nimic înfricoşător. A fost o simplă înţepătură ca la orice alt vaccin. Oamenii să aibă încredere. Până acum ne-am vaccinat cinci persoane. Suntem la a şasea persoană şi totul decurge absolut normal. Să avem încredere că totul va fi bine. Nu avem de ce să ne temen. Este singura posibilitate să ne întoarcem la normalitate. Nu este un act de curaj, ci este un act de normalitate. Vrem să ne îmbrăţişăm copiii şi părinţii anul viitor“, a declarat, pentru Focus Press, dr. Irina Magdalena Dumitru, medicul şef al Secţiei clinice II Adulţi din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. Toate cadrele medicale au o experienţă vastă în medicină şi sunt convinse că numai prin vaccinare împotriva COVID-19 putem să revenim la normalitate. Pe adeverința de vaccinare în cazul medicului Irina Dumitru apar date despre tipul de vaccin, despre centrul de vaccinare și ziua în care a avut loc vaccinul.

Alexandra VASILE

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.