Ei sunt “interlopii” care s-au bătut în Kilometrul 4-5: înainte să se ciomăgească pe unde apucă, îşi făceau declaraţii de iubire frăţească pe Facebook

1
19036
Virgil Pase, zis Vira. sursa foto: Facebook

Indivizii care au tulburat miercuri dmineaţă liniştea cartierului Km. 4-5 din Constanţa, unul ajungând împuşcat la spital, iar celălalt a fost înjunghiat, sunt cunoştinţe mai vechi ale oamenilor legii. Relaţia celor doi este cu năbădăi, până de curând fiind prieteni care îşi transmiteau mesaje de încurajare pe Facebook: “fratelonu meu mai mic” şi aşa mai departe. Dar, dincolo de aceste mesaje de amor frăţesc, cei doi au ajuns să se bată, anul trecut, şi într-un club, iar acum să se taie şi să se împuşte.

Ancheta scandalului din Kilometrul 4-5 a fost preluată de procurori, mai ales că unu dintre cei implicaţi în scandal a fost împuşcat (Virgil Pase, zis Vira). De cealaltă parte, individul înjunghiat, Bogdan Petreanu, susţine el nu deţine pistol şi că nu l-a împuşcat el pe Vira, cel venit la primele ore ale dimineţii în faţa casei lui pentru a-i sparge greamurile, în ideea că îl va “convinge” să iasă afară, să se confrunte bărbăteşte pe seama unei femei. Este luată în calcul şi varianta ca o a treia persoană să fi participat la conflict şi că aceasta să îl fi împuşcat pe Vira.

Cercetările în acest caz continuă, mai ales că cei doi sunt cunoscuţi ca având relaţii în lumea aşa-zis interlopă, precum şi apucături de acest fel.

Alte detalii ale scandalului de miercuri dimineaţă, 16 martie:

A.C.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.