Felix Stroe: “Combaterea evaziunii fiscale nu înseamnă prigonirea fermierilor și agricultorilor”

0
161

Preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, deschide lista de candidaţi ai organizaţiei judeţene pentru Senat. Invitat la un interviu Focus Press, social-democratul a criticat insistenţa guvernanţilor de a organiza alegerile în contextual pandemiei de coronavirus şi a vorbit despre “preşedintele meu”, Klaus Iohannis, ironizând astfel atitudinea şefului statului, care nu ratează nici o ocazie de a critica PSD.

„Nu activitatea nocturnă a tinerilor a dus la proliferarea pandemiei!”, a spus Felix Stroe, referindu-se la comentariile premierului Ludovic Orban.

În continuare, candidatul PSD a vorbit despre măsurile pe care le consideră nepotrivite, ca de exemplu închiderea pieţelor sau controalele derulate în privinţa micilor comercianţi.

„Combaterea evaziunii fiscale nu înseamnă prigonirea fermierilor și agricultorilor, a necăjiților care vând în piețe! Oamenii ăștia din asta trăiesc!?” – a spus Stroe.

Referitor la proiecte, Felix Stroe a adus în atenţie dorinţa de a se construi un spital pentru copii la Constanţa, menţinerea acordării de vouchere, precum şi sprijinirea agricultorilor.

Declaraţiile complete le puteţi urmări în materialul VIDEO!

Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Constanța

Executat de FOCUS PRESS

Mandatar Financiar – cod AEP 11200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.