Gilda-Valentina Lazăr nu mai e membru USR, dar vrea să revină, ca să devină consilier județean

0
393

Luni, 20 decembrie a.c., Andrada Dordea și-a înaintat demisia din funcția de consilier județean USR Constanța. Conform listei de candidați, ea va fi înlocuită de Gilda-Valentina Lazăr, dar aceasta nu mai este membru USR.

Andrada Dordea și-a înaintat demisia luni, 20 decembrie a.c., din funcția de consilier județean USR Constanța, din motive personale, legate de locul de muncă.

Conform listei candidaților USR la Consiliul Județean Constanța, depuse pentru alegerile din septembrie 2020, ea va fi înlocuită de Gilda-Valentina Lazăr, dar aceasta nu mai este membru USR Constanța, lucru confirmat de către mai mulți foști colegi de partid.

Potrivit acestora, acum, însă, Lazăr își dorește să se reîntoarcă în USR, pentru a putea ocupa funcția de consilier județean, ce va fi vacantată miercuri, 22.12.2021, în ședința extraordinară a Consiliului Județean Constanța.

Rămâne de văzut dacă va fi reprimită în rândul useriștilor de la malul mării. Ea a părăsit USR Constanța la sfârșitul lunii iunie a.c., alături de alți nouă membri, nemulțumiți de alegerile pentru delegații la Conferința Județeană și la Congresul Național al partidului.

Conform CV-ului, Gilda-Valentina Lazăr este economist și lucrează la Enel Servicii Comune. Lazăr este membru permanent în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, reprezentant al Consiliul Județean Constanța.

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.