În orașul Murfatlar se vor construi noi blocuri ANL

0
1308

Vești bune pentru locuitorii din Murfatlar. Se fac pași pentru construirea altor locuințe ANL pentru tineri, iar proiectul se află pe masa instituției abilitate de mediu, în vederea emiterii acordului de mediu, etape extrem de importante în realizarea unei investiții.

După ce, în luna aprilie a anului 201, Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) a atribuit contractul pentru „Proiectare și execuţie lucrări aferente obiectivului de investiţie „Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, județul Constanța, orașul Murfatlar, str. Gen. Vasile Milea, fn, zona Stadion”, astăzi proiectul se află în faza la care locuitorii pot transmite păreri cu privire la îndeplinirea acestuia.

Potrivit documentaţiei de atribuire, blocul va avea doar 2 etaje, un singur tronson şi 16 apartamente. La licitație au participat nouă firme, grupate în patru asocieri, câştigătoare fiind desemnată asocierea Blue Konnyk SRL Goleşti, Vrancea, şi Structuri SRL din Focşani, firma din urmă investind și în locuințe ANL în comuna Cumpăna, compania aparținându-i unui politician PSD, Ionuț Bogdan Nica.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 2.480.150,13 lei, iar suprafața totală a terenului cu pricina este de 2.700 metri pătrați.

În zona în care se va realiza investiția se mai află obiective de investiții cu aceeași funcțiune, respectiv locuințe pentru tineri, în regim de închiriere: bloc locuințe pentru tineret P+2E+M, formate din trei tronsoane, în total 48 de apartamente cu câte două camere ți un tronson cu 16 apartamente cu câte o cameră, însumând 64 de apartamente.

Anunțul Agenției pentru Protecția Mediului  Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”Construire ansamblu de locuințe sociale (58 U.L) și locuințe de necesitate (2 U.L), în regim de înălțime P+4 Etaje- faza studiu de fezabilitate,propus a fi amplasat pe strada G-ral Vasile Milea, numărul F.Nși  str. Mihail Kogălniceanu,  nr. 1D,în orașul Murfatlar.

Informaţiile privind proiectul propus/ memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23 şi la sediul titularului Primăria orașului Murfatlar reprezentată prin  primar Cojocaru Gheorghe, cu  sediul pe strada Calea Dobrogei, numărul 1, inorașul Murfatlar.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Loredana MIHAI

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.