Investitorii imobiliari s-au mutat în localităţile limitrofe municipiului Constanţa

0
8314

Investițiile ce vizează construirea imobilelor de 1 sau mai multe etaje iau naștere în județul Constanța, iar afaceriștii au pus ochii și pe terenurile de pe raza unităților administrativ teritoriale limitrofe municipiului Constanţa, iar asta pentru că cererile de închiriere dar și de achiziționare a locuințelor au atins cote mari în ultimii ani.

În localitatea Cumpăna, societatea Buildtrust Real Estate SRL, prin administratorii Bou Karam Guy și Moubarak Rock, ambii administratori, intenționează să construiască imobile cu regim de înălțime P+2 etaje ce vor deservi drept locuințe colective, propuse a fi amplasate pe strada Mihai Viteazu, numerele 9-11.

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța a decis, în cadrul şedinţei Comitetului Special Constituit la nivelul judeţului Constanta, din data de 20 ianuarie a.c., etapa de încadrare că: “Elaborarea Planului Urbanistic Zonal: Construire Imobile Imobile P+2 etaje locuințe” nu necesită evaluare de mediu,  urmând să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Prin acest plan se urmăreşte modificarea destinaţiei terenului de la construcţii unifamiliale la construcţii colective pe o suprafaţă studiată de 1790 mp.

Suprafaţa care a generat PUZ-ul este de 800 mp.

Suprafaţa de spaţiu verde este de 332 mp din care la sol 222 de mp şi 110 de mp pe terasa peste etajul 2.

Societatea Buildtrust Real Estate SRL s-a înființat în anul 2019 și își are sediul pe strada Eliberării 20 Bl. IV 18 Sc. B A din municipiul Constanța.

Loredana MIHAI    

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.