La Ovidiu se prelungește măsura carantinei

0
5087
La Ovidiu se prelungeste carantina

Autoritățile au decis prelungirea măsurii carantinei pentru orașul Ovidiu. Odată cu carantinarea municipiului Constanța, începând din acest weekend, Prefectura a anunțat că, în urma consultării cu reprezentanții Institutului Național pentru Sănătate Publică (INSP), s-a ajuns la concluzia ca măsurile restruictive actuale trebuie menținute la Ovidiu și după expirarea primelor 14 zile.

Interesant este că, în ultimele zile, incidența cazurilor la Ovidiu a scăzut, ceea ce înseamnă că locuitorii au fost receptivi la mesajul autorităților. Însă și polițiștii și-au făcut treaba, verificând frecvent persoanele aflate în izolare sau în carantină.

 Totuși, prefectul Constanței, Silviu Coșa a anunțat că localitatea nu va scăpa de restricții în următoarele zile.

”În privința orașului Ovidiu, având in vedere evolutia ratei incidenței, mai mult ca sigur că va fi prelungita starea de carantină”, ne-a declarat prefectul Coșa.

Se preconizează că și altor localități învecinate li se vor aplica aceleași măsuri restrictive.

De precizat că va fi nevoie, în continuare, de declarații pe propria răspundere, adeverință de la angajator sau legitimația de serviciu pentru a justifica deplasările în interiorul sau exteriorul localității.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.