Liceul cu Program Sportiv “Nicolae Rotaru” intră în proces de reabilitare și modernizare

0
84

Liceul cu Program Sportiv ”Nicolae Rotaru” situat pe strada Ion Corvin numărul 2 va reintra într-un amplu proces de modernizare și reabilitare. Primăria municipiului Constanța a emis Autorizația de Construire cu numărul 293, joi, 18 martie a.c., ce vizează mai multe lucrări la nivelul unității de învățământ.

Proiectul a fost reautorizat, iar lucrările de reabilitare și modernizare vor fi demarate. Precizăm că situația prezentă la Liceul cu Program Sportiv ”Nicolae Rotaru”  se află în atenția și pe buzele consilierilor locali încă din anul 2018, în acest sens, primăria a atribuit la acea dată un contract în valoare de aproximativ 5 milioane de lei reabilitarea clădirii, însă firma care ar fi trebuit să se ocupe de aceste lucrări a abandonat proiectul.

Astfel, Primăria municipiul Constanța a emis Autorizația de Construcție privind continuarea lucrărilor conform AC nr. 1607/03.11.2017, ”Reabilitare proiect aprobat cu AC nr. 985/25.05.2016, ”Reabilitare, modernizare și dotarea Liceului cu Program Sportiv ”Nicolae Rotaru”, Constanța, ”Lucrări rămase de executat”: Demolări diverse (interior-exterior) parțial, parțial compartimentări arhitectură, parțial consolidări, structură (lucrări noi), termoizolare și tâmplării, parțial instalații sanitare interioare, instalații electrice interioare (curenți tari/slabi), instalații termice/HVAC interioare, finisaje interioare, echipamente/dotări, amenajări exterioare, inclusiv branșamente, instalații PSI, organizare de șantier.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.