Localul Beta, vizitat din nou de poliţişti: a fost aplicată încă o AMENDĂ

1
2062

În cursul zilei de vineri, potrivit datelor oferite de Prefectura Constanţa, polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.J.M. „Tomis” Constanța și polițiștii locali au aplicat peste 200 sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020, în valoare de 110.750 de lei.  

Acţiunile de verificare au continuat şi sâmbătă, poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa aplicând amenzi patronilor mai multor localuri care îşi desfăşurau activitatea la interior sau cu terase protejate de acoperiş şi pereţi retractabili.

Unul dintre localurile verificate este Beta, situat pe strada Ştefan cel Mare, unde poliţiştii au constatat că terasa este acoperită, motiv pentru care a fost aplicată o amendă de 2000 de lei. Nu este prima amendă “încasată”, în ultima perioadă, de localul lui Enache Bucovală. Spre exemplu, la data de 16 martie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe terasa unui restaurant (spațiu închis) din municipiul Constanța, se desfășoară activități de comerț, fiind încălcată măsura referitoare la suspendarea temporară a activității. Având în vedere normele legale în vigoare privind starea de alertă, administratorul societății comerciale a fost sancționat, la acea dată, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 55/2020.

Citeşte şi:

1 COMENTARIU

  1. Daca se duce maine politia din nou, fac pariu pe ce vreti voi ca o sa fie deschis ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Si adevarul e ca la 2000 de ron amenda e mai rentabil sa o platesti si sa-ti vezi de treaba.

    Idee pentru autoritati : sa formuleze un fel de abonament lunar, ca sa nu mai arda gazul de pomana politistii in fiecare zi pentru… bani de buzunar.

    O sa scapam de rahatul asta de virus in 2043!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.