MCF Construct 2000 SRL continuă demersurile pentru construirea blocului de 21 de etaje în stațiunea Olimp

0
842

Societatea MCF Construct 2000 SRL continuă demersurile pentru construirea unui bloc de 21 de etaje în stațiunea Olimp. Obiectivul de investiții se află la stadiul de emitere a avizelor necesare pentru realizarea proiectului.

Prin urmare, Primăria municipiului Mangalia demarează procedura de informare și consultare a publicul asupra acestei investiții, iar compania solicită elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru a putea fi aprobată documentația de Urbanism pentru proiectul „Construire imobil 2S+P+21Etaje+Terasă circulabilă cu destinația de apartamente de vacanță, servicii comerciale și de recreere, piscină”.

Amplasamentul va fi situat în stațiunea Olimp la numerele 10F+10D+10E, municipiul Mangalia. Până la acest moment, beneficiarul investiției a obținut Certificat de Urbanism cu numărul 186/22.03.2021 cu valabilitate de 24 de luni de la data emiterii, plus avize de la E-Distribuție Dobrogea SA, aviz favorabil de amplasament, RAJA,  Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța, studiul geotehnic, precum și alte acorduri obligatorii.

Zona ce face obiectivul documentației de Urbanism „Elaborare Plan Urbanistic Detaliu” este în suprafață de 4.398 de mp și se află în intravilanul municipiului Mangalia. 

Precizăm că inițial societatea Petrescu Properties Invest SRL a depus la instituția abilitată de mediu documentația necesară în vederea edificării unui imobil de 21 de etaje, apoi proiectul a fost preluat de către societatea MCF Construct 2000 SRL.

Societatea MCF Construct 2000 SRL a fost înființată la data de 16 mai 2006, având sediul pe Intrarea Mr. Șofran, numărul 1 din municipiul Constanța. Unic administrator și asociat este Panait Cristian Gabriel. Cifra de afaceri raportată în anul 2020 a fost de 4.445.288 de lei, profit net de 97.856 de lei și datorii de 24.334.783 de lei.

Totodată această companie construiește blocuri și în municipiul Constanța. Încă din anul 2018 această firmă și-a arătat intenția de a construi un bloc de nu mai puțin de 15 etaje în orașul de la malul Mării Negre, obținând chiar, la data de 7 decembrie un Certificat de Urbanism în acest sens: „Construire imobil locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter trei subsoluri +P+15 etaje+ terasă circulabilă“.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.