Membrii USR Constanța își pot depune candidatura pentru funcția de subprefect

1
199

USR a stabilit procedura pentru desemnarea subprefecților și prefecților în județele care i-au revenit în urma negocierilor de la centru, cu PNL și UDMR. Săptămâna viitoare vor fi alese numele celor care vor ocupa aceste funcții.

Membrii USR Constanța care doresc să candideze pentru funcția de subprefect al județului Constanța se pot înscrie până vineri, 5 februarie a.c., când Biroul Județean al filialei U.S.R. va stabili maximum trei nume, pe care le va propune Biroului Național al partidului. Membrii B.N. al U.S.R. vor alege, săptămâna viitoare, unul dintre cele trei nume.

Potrivit viceprimarului Constanței, Florin Cocargeanu, cel puțin una dintre nominalizări va fi o femeie.

Cei care doresc să ocupe acestă funcție, trebuie să depună mai multe documente:

– scrisoare de intenție prin care candidatul/candidata va specifica viziunea privind punerea în aplicare a Programului de guvernare.

– C.V. care să ateste experiența profesională/managerială și studiile, cu menționarea în clar a declarației pe proprie răspundere privind originalitatea conținutului lucrărilor de diplomă/disertație/doctorat (declarație de non-plagiat), în cazul studiilor absolvite; 

– Declarație pe proprie răspundere că nu are antecedente penale;

– Declarație de necolaborare cu Securitatea sau cu serviciile de informații. 

„Candidații propuși de filiale până vineri, 5 februarie a.c., vor fi audiați săptămâna viitoare, în Biroul Național, urmând ca decizia să fie luată prin vot“, a mai declarat Florin Cocargeanu, pentru Focus Press.

Valentin ISPAS

Citeşte şi:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.