Mohammad Murad, independentul susţinut la Mangalia şi de PSD, şi de PMP, are un favorit la Primăria Constanţa: “L-aş vota pe Claudiu Palaz”

0
1176

În urmă cu o săptămână, candidatul independent la Primăria Mangalia, Mohammad Murad, acorda un interviu ziarului Focus Press, în incinta complexului Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din staţiunea Olimp. Tot atunci, la unitatea hotelieră îşi făcea apariţia şi preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz. La momentul respectiv, negocierile dintre Mohammad Murad şi reprezentanţii partidelor politice erau la fază incipientă; a urmat o “dezbatere“, iar apoi anunţul de sâmbătă: Zanfir Iorguş îl susţine.

Recapitulând: Mohammad Murad a lansat o invitaţie pentru o dezbatere între candidaţii pentru funcţia de primar al municipiului Mangalia. La dezbatere au răspuns “prezent”, vineri, candidatul PSD-ALDE-PNŢCD, Zanfir Iorguş, şi candidatul PMP, Mihai Crăciun. Între timp, se aflase despre negocierile şi înţelegerea candidaţilor, dar, chiar şi aşa, cei trei menţionaţi mai sus au pretins în cadrul dezbaterii că abia la momentul respectiv îşi lansează unii altora invitaţia de “front comun” împotriva lui Cristian Radu (PNL). “Suspansul” a fost prelungit până sâmbătă, 19 septembrie, la ora 12.00, când Zanfir Iorguş a anunţat că îl susţine la funcţia de primar pe Mohammad Murad. La fel, şi Mihai Crăciun (PMP) a postat pe Facebook că îl susţine pe Mohammad Murad. Declaraţii pe această temă a făcut şi Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa.

Evident, şi candidatul “comun” de-acum al partidelor mai sus menţionate, Mohammad Murad a transmis un mesaj – pe care îl puteţi consulta aici:

Dr Mohammad Murad – Pozitia nr.8 pe buletinul de vot

Dr Mohammad Murad raspunde intrebarilor cetatenilor Mangaliei

Publicată de Mohammad Murad pe Sâmbătă, 19 septembrie 2020

După cum se poate sesiza, Mohammad Murad transmite un mesaj special pentru Claudiu Palaz (preşedinte PMP Constanţa şi candidat al PMP la Primăria Constanţa): “La Primăria Constanţa, l-aş vota pe Claudiu Palaz”. “La Consiliul Judeţean n-aş vea să spun nimic, până nu mă întâlnescu cu domnul Mihai Lupu şi cu domnul Felix Stroe”, a mai transmis Mohammad Murad. Cu alte cuvinte… cei doi sunt solicitaţi la negocieri. Frumos jucat, nu-i aşa?

A.C.

Interviul de acum o săptămână:

https://www.facebook.com/watch/?v=2668870460050448&extid=i6u9FEDoMo3xAJyP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.