Municipalitatea plătește peste 22.000 de euro pentru studiile de teren necesare construirii unei clădiri de birouri pentru angajați

1
513
FOTO: Primăria Constanța

Primăria Constanța a încheiat achiziția pentru servicii de elaborare studii de teren – studiu topografic, studiu geotehnic – pentru obiectivul de investiţii „Construire imobil de birouri S+P+3E, cu servicii / comerț  / alimentațíe publică la parter“. Valoarea acesteia este de 95.000 de lei, fără TVA, adică 113.050 de lei, cu TVA (22.981 de euro). Instituția dorește să construiască o clădire de birouri cu trei etaje, unde își va desfășura activitatea personalul din aparatul de specialitate.

Terenul cu suprafața aproximativă de 933 metri pătrați este situat pe strada Griviței numărul 44, la intersecția cu strada Olteniei.

La momentul actual, mai multe direcții din cadrul Primăriei Municipiului Constanța își desfășoară activitatea în sedii închiriate. Construirea unui sediu pentru desfășurarea în bune condiții a activității personalului din aparatul de specialitate al primarului este atât de necesar, cât și oportun, având în vedere și economia la bugetul local, ce urmează să se facă“, se arată în Caietul de sarcini atașat achiziției pentru „Elaborarea serviciilor de proiectare pentru realizarea etapelor SF, PAC, PT, DDE, CS, documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor pentru obiectivul de investiție «Construire imobil de birouri S+P+3E cu servicii/comerț/alimentație publică la parter»“.

Firma câștigătoare este Arhi Plus Craft SRL din Constanța. Aceasta a fost înființată în anul 2017 și se ocupă cu activități de arhitectură. În anul 2021 a avut o cifră de afaceri de 416.918 lei, un profit net de 199.464 de lei și un singur angajat. Administrator și unicul asociat este Constantin Alin Pălimaru.  

Petruț IACOB

Citește și:

Administrația locală va plăti peste 60.000 de euro pentru documentațiile necesare construirii unei clădiri de birouri pentru angajați – focuspress.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.