Oficial, de la IPJ Constanța, despre conflictul dintre Stila Sarafu și Maria Done

2
10283
Maria Done

Răfuielile dintre Stila Sarafu și Maria Done au fost sancționate de polițiști. De ceva timp, între cei doi s-a iscat un conflict care pare departe de a se fi terminat. Într-unul dintre aceste episoade, Sarafu i-a aruncat femeii, în mașină, o pungă cu excremente de cal, după cum susține chiar el. Femeia, însă, susține că în punga respectivă ar fi fost tort.

Ulterior acestui episod, desfășurat pe strada Mircea cel Bătrân, s-a desfășurat o altă răfuială, zilele trecute, în care același individ a aruncat cu ouă în mașina Mariei Done. Femeia a filmat această scenă, făcând live pe Facebook, iar imaginile au fost vizualizate de reprezentanții IPJ Constanța.

Iată comunicatul IPJ Constanța:

”Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța și cei ai Secției 3 s-au autosesizat, iar în urma verificărilor, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.660 de lei, pentru aruncarea asupra unei persoane sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel (Legea 61/1991), oprire neregulamentară și activități de natură a distrage atenția (O.U.G. 195/2002). De asemenea, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii”, susțin reprezentanții IPJ.

Cu alte cuvinte, ambii protagoniști au fost sancționați de oamenii legii. Așteptăm runda a treia.

D.A.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.