Patronul de la Asado și cei doi bodyguarzi ai săi, trimiși în judecată după ce l-au bătut pe fiul Ramonei Mănescu

0
4279
Palatul de Justitie - Constanta

Scandalul din luna august a acestui an, în urma căruia fiul fostului ministru Ramona Mănescu a fost bătut de patronul unui local din Constanța, s-a mutat în instanță.

Pe data de 11 august a.c., un apel la 112 a alertat autoritățile cu privire la un incident violent, desfășurat în fața localului Asado din Constanța. Mai exact, era vorba despre mai multe persoane care s-au bătut. Polițiștii au stabilit, la vremea respectivă, că protagoniștii acestui scandal sunt Gabriel Anghel (53 de ani), proprietarul localului respectiv, împreună cu doi bodyguarzi ai acestuia, Daniel Alexe și Laurențiu Proca, care l-au agresat pe Valentin Vlad Mănescu, fiul fostului ministru Ramona Mănescu, din cauza unui loc de parcare.

Polițiștii au deschis un dosar penal ca urmare a acestui incident, care a ajuns în instanță două luni mai târziu.

Astfel, pe data de 2 octombrie a.c, pe rolul secției penale a Judecătoriei Constanța a fost înregistrat dosarul cu numărul 22490/212/2020, având ca obiect ”loviri și alte violențe”, în care cei trei agresori figurează ca inculpați, în timp ce Valentin Vlad Mănescu apare ca parte vătămată.

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, până în prezent nu a fost fixat, încă, primul termen de judecată.

Daniel ALBU

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.