Patronul de la Fabaria vrea să amenajeze în Mamaia Nord un restaurant tip Street Food la containere şi o piscină

0
2612

În Mamaia Nord (Năvodari) au fost construite o mulţime de blocuri şi de vile turistice. Zona este vad bun şi pentru restaurante, aşa că proprietarii localului Fabaria au în plan să ridice un restaurant tip Street Food (containere), dar și o piscină.

În acest sens, a fost depusă la Agentia pentru Protecția Mediului Constanța documentația pentru obținerea acodului de mediu în ceea ce privește proiectul „Construire restaurant – Street Food în unități containerizate (tip construcții ușoare), piscină și amenajare peisageră”. Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul APM Constanța, pe strada Unirii, nr. 23, şi la sediul titularului Trinagria SRL, cu sediul în municipiul Constanța, strada Plevnei nr. 1. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Constanța.

Societatea Trinagria SRL a fost înființată în anul 2000, iar asociat unic și administrator este Cristian Cușa. Ca obiect de activitate firma se ocupă cu restaurante, bufete expres, restaurante fast-food, pizzeria, unități de alimentație care servesc pentru acasă și altele. Cel mai cunoscut restaurant este Fabaria.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.