Pietonul înjunghiat de un șofer nervos, sâmbătă seară, nu depune plângere la Poliție

0
536
Echipaj de poliție. FOTO Cătălin SCHIPOR

Bărbatul de 50 de ani înjunghiat, sâmbătă seara, în urma unei altercații cu un șofer, nu dorește să depună plângere împotriva acestuia.

Șoferul agresor, în vârstă de 64 de ani, a fost audiat de polițiști, însă, întrucât victima nu a depus plângere, agresorul nu poate fi tras la răspundere penală cu privire la fapta de înjunghiere. Totuși, ar putea fi cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, întrucât pentru această faptă poate fi anchetat și sancționat fără plângere prealabilă.

Reamintim că seara trecută, cadrele medicale au fost solicitate să intervină la Constanţa, pe strada Soveja, acolo unde a avut loc un conflict spontan, iar o persoană a fost rănită prin înjunghiere. Un pieton şi un şofer s-au luat la bătaie, iar șoferul nervos l-a înjunghiat pe pieton cu un obiect tăios-înțepător. A fost solicitată intervenţia ambulanţei, care a preluat persoana rănită şi a transportat-o la spital, fiind în afara oricărui pericol.

Conform unor martori, pietonul ar fi traversat pe trecerea de la Galeriile Soveja, iar o maşină a oprit pentru a-i acorda prioritate. Pentru că bărbatul traversa prea încet, şoferul a claxonat. Reacţia pietonului a fost să dea cum pumnul în maşină, mai spun martorii, de unde şi bătaia iscată.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.