Preotul Tănăsescu, după slujba de la Arhiepiscopie: ”Nu poți să decizi, în biroul cald, să iasă credincioșii în frig”

4
4059

Ca urmare a discuţiilor cum că, în municipiul Constanța, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostol Petru şi Pavel, vineri, 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, fiind mai mulți enoriași prezenți în interiorul lăcașului de cult, asta deși orașul se află în carantină de mai bine de o lună, preotul Eugen Tănăsescu a reacționat în mediul online şi a postat următorul mesaj:

”IPS Teodosie NU sfidează, ci se opune SFIDĂRII AUTORITĂȚILOR.

1.Limitarea libertății religioase se face PRIN LEGE, nu prin decizii date unilateral, fără consultare.

2.Nu poți să decizi, în biroul cald, să iasă credincioșii în frig. ASTA E SFIDARE!

3. Autoritătile să respecte ce zice UE, daca tot vor să fie “europene” și “stat de drept”.

OSCE a spus limpede că România a limitat excesiv libertatea religioasă, neavând și nerespectând astfel, o LEGE. Democrația înseamnă consultare și dialog, nu decizii date sfidător”, a scris preotul Tănăsescu pe pagina sa de socializare.

L.M.

Citește și:

4 COMENTARII

  1. Dar tu popo poti lua decizii cu talanga aia de haur pe cap pt prostovanii pe care-i tii in frig sa-ti pupe poala si sa le incasezi taxa pe tembelism?

    • Băi sau tîmpit ateu nenorocit si vierme ce esti de mănânci rahat du-te si crede ce vrei nu te obligă nimeni sai faci plecăciune si sa mai dai si bani folosește sai dai cand esti bolnav stanga bani ca sa ai nevoie la spital cand esti bolnav cu capul

    • Cine are o astfel de exprimare,nu are nici discernamint nici gindire ,taci omule,ca murdaresti cu atitudinea ta ,ce este frumos in acest popor iubitor de Dumnezeu.🙏🙏🙏

  2. Tanoro! Tembel și prostovan este fiul lui măta. Nu acei oameni cu credință în Dumnezeu. Nu înțeleg ce aveți voi cu credința altora. Cand tu ca ateu prin modul de exprimare, nu ești bun decât ca și îngrășământ organic pentru pământ. Oricum parte dintre voi ateii faceți umbră pământului degeaba, fără folos, doar ca să va bateți joc de semenii voștri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.