Proiectul extinderii Ambulatoriului Spitalului din Mangalia, în etapa realizării studiului de fezabilitate

0
145
Spitalul Municipal Mangalia

Administrația locală din orașul Mangalia anunța, în luna iulie a anului trecut, că Ambulatoriul Spitalului din Mangalia va fi extins. Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța a dat undă verde în ceea ce privește etapa realizării studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții ”Extindere și dotare Ambulatoriu, Spital municipal Mangalia”, amplasat pe strada Emil Palade la numărul 5.

Valoarea totală a proiectului este de 10.679.825,66 lei. Perioada de implementare a proiectului este de 45 de luni de la data depunerii, respectiv 01.07.2018 — 30.03.2022, aceasta cuprinzând şi perioada activităţilor proiectului înainte de semnarea Contractului de finanţare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Se propune extinderea Spitalului Municipal Mangalia cu un corp de clădire având funcțiunea de ambulatoriu cu regim de înălțime P+2E. Construcția propusa se va realiza în zona de nord-vest a terenului în prelungirea corpului B de spital.

Relația cu celelalte zone funcționale ale orașului este asigurată prin intermediul străzii George Emil Palade (acces pietonal și carosabil). Clădirea proiectata vă fi sub forma de triunghi alăturată celei existente cu regim de înălțime P+2E și 3E retras și acoperiș, terasa circulabila peste etajul 2 și necirculabila peste etajul 3.

Clădirea cuprinde cabinete medicale și de tratament, modul de lifturi, depozite de materiale sanitare, vestiare, decontaminare, laboratoare, spatiu tehnic.

Citește și:

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.