Rareș Ștefan Dumea, puștiul de 8 ani din Onești care a câștigat anul trecut trofeul “Vocea Mării”, revine la Festivalul Internațional din Mamaia

0
153

Rareș Ștefan Dumea, puștiul de 8 ani din Onești care a făcut furori pe You Tube cu prima sa piesă – “Muzica e visul meu” – adunând un număr impresionant de vizualizări în raport cu cel al abonaților canalului său, revine la Festivalul Internațional “Vocea Mării“.

Piesa “Muzica e visul meu” a fost compusă special pentru Rareș Dumea de compozitorul Doru Maria Dima, versurile fiind scrise de textiera Cristina Pârvu, din București.

Rareș Dumea face canto de 3 ani și jumătate. “L-am dat la canto pentru că oriunde era el cânta și pentru a-și îmbunătăți dicția”, spune mama copilului, Elena Dumea.

Puștiul a câștigat în tot acest timp numeroase premii, cel mai important fiind, de departe, trofeul obținut la Festivalul “Vocea Mării” de la Mamaia, de anul trecut, la categoria de vârstă 7-9 ani, unde toți cei trei jurați i-au acordat calificativul maxim, 10.

Dumea Rareș Ștefan din Onești s-a înscris la festivalul internațional Vocea Mării la 2 secțiuni (pop românesc și pop internațional) ! Așadar, intră în competiția pentru MARELE PREMIU în valoare de 500 euro“, au anunțat organizatorii Festivalului “Vocea Mării”.

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.