Reprezentanții ISJ fac cercetări în privința profesoarei de la Telecomunicații care jignește elevii

0
2099
foto: TelegrafOnline

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ), s-au deplasat la Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații – Constanța, pentru a face verificări în legătură cu profesoara de Biologie, Liliana Stoicescu Iordache, cea care a devenit țina reclamațiilor unor părinți nemulțumiți de felul în care se comportă cu elevii.

Unitatea de învățământ a primit vizita inspectorilor ISJ, care au început cercetările de rigoare, în ceea ce-l privește pe cadrul didactiv despre care părinții și elevii spun că se comportă urât și îi jignește, având o atidudine deplasată față de cum ar trebui să fie un dascăl.

Aceste aspecte ne-au fost confirmate și de inspectorul-șef al ISJ, Sorin Mihai.

Am fost sesizați și noi de către părinți, dar verbal. Așteptăm să primim și documentul oficial, semnat de părinți. Am vorbit de dimineață la telefon cu unul dintre părinți, urmează să depună petiția în cursul zilei de astăzi (luni, 1 februarie – n.r.). Această petiție trebuie să ajungă și la directorul unității, pentru că el este angajator. ISGA pe domeniul Curriculum și inspectorul școlar de specialitate s-au deplasat deja la unitatea de învățământ”, a declarat, pentru Focus Press, inspectorul-șef al ISJ.

Așa cum arătam în articolul trecut ”Reclamații: o profesoară de Biologie de la Liceul de Telecomunicații, acuzată de părinți că jignește elevii. Se cere demisia acesteia”, profesoara de Biologie în cauză este acuzată că nu intră la toate cursurile online, nu explică ceea ce predă sau, dacă explică, o face superficial. Mai mult decât atât, ceea ce a umplut paharul, profesoara în cauză îi jignește pe eleviașa cum îi vine la gură, folosind cuvinte precum „drogați”, ”proști” etc.

 De remarcat că, așa cum ne-au confirmat și alți părinți, și reprezentanții ISJ, nu este pentru prima dată când profesoara respectivă a fost cercetată disciplinar pentru astfel de abateri. În trecut, aceasta a fost sancționată chiar și cu tăieri salariale.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.