VIDEO. Reprezentanții Petromidia au confirmat decesul persoanei declarate dispărute după explozie

0
502

Echipa de Comunicare a Grupului KMG International a confirmat decesul unei persoane, în urma exploziei de la Petromidia. La acest moment, pompierii încă se luptă cu flăcările

„Prioritatea pentru noi, de la începutul incidentului la rafinăria Petromidia, a fost siguranța angajaților noștri. Tot personalul rafinăriei Petromidia a fost evacuat și procesele tehnologice au fost oprite.

Din păcate, ca urmare a accidentului, patru dintre colegii noștri se află în îngrijiri medicale la Spitalul Județean Constanța.

Ne pare rău să informăm că o persoană a fost identificată ca decedată. Suntem alături de familiile victimelor, în acest moment tragic.

În acest moment, incendiul din cadrul instalației de hidrofinare petrol motorină este izolat și stabilizat, echipele interne și externe fac eforturi pentru a-l stinge în cel mai scurt timp“, au transmis reprezentanții Grupului KMG International.

Dintre cei patru angajați răniți în urma exploziei, care au fost transportați la Spitalul Județean, doi vor fi transferați la Spitalul Floreasca.

V.I.

VIDEO: Filmari Drona UHD

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.