S-a rupt lanțul de iubire dintre Diana Șoșoacă și avocata Ștefania Nuț

0
833

Erau cele mai bune prietene, postând, deseori, fotografii în care dansau cot la cot la zile onomastice. Mai mult decât atât, Gabriela Ștefania Nuț era numită satelitul din jurul Dianei Șoșoacă, atât de apropiate erau. Însă, se pare că s-a rupt lanțul de iubire. Șoșoacă i-a trimis prietenei sale niște mesaje…

Avocata Gabriela Ștefania Nuț a ținut să lămurească situația:

Pentru a pune punct la întrebările ce mi se pun: V-ați supărat pe doamna Diana?- vă atașeze o corespondență și vă rog să-mi spuneți ce atitudine ați adopta dacă ați fi în persoana destinatarului, adică a mea, Gabriela-Ştefania Nuț. Mulțumesc pentru înțelegere“, a spus avocata.

Și a postat mesajele. Care arată așa: „Nu ați știut să apreciați prietenia mea, drept pentru care ați pierdut-o. Nivelul la care ați decăzut este cu mult peste limita acceptabilității civilizației, iar grobianismul revelat este la cel mai josnic nivel. Prieteniile se nasc și mor. Pentru mine ați murit. Dumnezeu să vă ierte, că nu știți ce faceți. Prietenia este, în primul rând, pacea reciprocă și zborul spiritului pe deasupra amănuntelor vulgare – Antoine de Saint-Exupery. Nu m-ați trădat doar pe mine, ci v-ați trădat pe dvs. însevă. Dacă mai aveți o fărâmă de demnitate, deși s-a văzut clar că nu, stați cât mai departe de prietena pe care ați trădat-o. Sper să nu mai aveți vreodată insolența să mă abordați. Încercați să vă ridicați din cocina în care ați căzut și începeți să învățați ce înseamnă onoarea și demnitatea. Nu de alta, dar ați făcut destul de râs sexul frumos (…)“, este mesajul trimis de Diana Șoșoacă către Gabriela Ștefania Nuț.

Aceasta din urmă susține că nu știe de ce s-a supărat Șoșoacă și că ea i-a fost mereu aproape, chiar a scăpat-o din anumite situații. Însă, se pare că totul ar avea legătură cu o emisiune televizată.

Liliana BELCIUG

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.