Societatea Marco Chim vrea să ridice o vilă turistică cu șase etaje în Mamaia

0
1006

Societatea Marco Chim nu renunță la construirea unei vile turistice în stațiunea Mamaia. Inițial investitorul a avut în vedere ridicarea unui imobil cu șase etaje, apoi au depus documentații pentru o costrucție cu cinci nivele, iar acum la Agenția pentru Protecția Mediului a fost depus un nou proiect în care se precizează că imobilul va avea șase etaje.

Primăria municipiului Constanța a emis în data de 27 noiembrie 2020, un certificat de urbanism cu numărul 3294, ce presupune construirea unui imobil, în regim de înălțime S+P+4-5 etaje pe bulevardul Mamaia, numărul 425. Acum APM Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil S+P+4-5E retras + 6E retras cu functiunea de vila turistica”. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Constanța strada Unirii, nr.23, zilnic, între orele 9 – 13, şi la adresa titularului Marco Chim, cu domiciliul în Municipiul Constanta, strada G-ral Scărișoreanu.

Totodată, Focus Press aducea în atenția cititorilor faptul că Marco Chim SRL a obținut în luna iunie a anului curent certificatul de urbanism pentru construirea unui Centru Educațional pentru copii (loc de joacă, grădiniță și after school cu loc de luat masa) ce va fi amplasat în cartierul Tomis Nord, pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 251A, bloc Lot2, iar imobilul va avea un regim de înălțime D+P+5 etaje.

Marco Chim SRL a fost înființată în 1992 și are sediul în municipiul Constanța. Asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare este Marius Stamate. Firma a ridicat mai multe blocuri în Constanța.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.