Spaţiul verde din zona Capitol, de pe mijlocul Bulevardului Mamaia, distrus de “Doreii” care îl reabilitează

0
1072

De câteva săptămâni, echipele Confort Urban efectuează lucrări pe Bulevardul Mamaia, pentru înlocuirea bordurilor trotuarelor din zona Capitol și se amenajează piste de biciclete. Mai mult, se înlocuiesc și bordurile scuarului median, iar miercuri, 30 iunie a.c., o parte din spațiul verde al acestuia a fost distrus cu buldozerul.

Confort Urban a demarat, de câteva săptămâni, lucrările de reabilitare a Bulevardului Mamaia, conform documentației de avizare aprobate de consilierii locali la sfârșitul lunii martie a.c. Se înlocuiesc bordurile trotuarelor din zona Capitol, se amenajează piste de biciclete, chiar și bordurile scuarului median, până la intersecția cu strada Bucovinei, deocamdată.

Însă, miercuri, 30 iunie a.c., o parte din spațiul verde al scuarului de pe mijlocul bulevardului a fost distrus cu buldozerul, de către echipele de muncitori, în mai multe zone între strada Bucovinei și Capitol, mai sus de trecerea de pietoni de la Temple

Potrivit Biroului de presă al Primăriei Municipiului Constanța, lucrările de pe Bulevardul Mamaia au loc conform unui plan dinainte stabilit. Cel mai probabil, aici scuarul median va fi reconfigurat, urmând a se crea o nouă breșă, pentru întoarcere, și închisă cea existentă. În plus, în această zonă se vor amenaja noi casete cu spații verzi, pe trotuare.

Vom reveni!

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.