“Sponsorul” tentativei de mituire a unui polițist din Valu, plasat sub control judiciar

0
2028

Individul din Valu lui Traian care a refuzat să se prezinte la sediul DGA, în legătură cu tentativa de mituire a unui polițist, a fost plasat sub control judiciar. Este vorba despre persoana care, deși era pasageră într-un autoturism condus de un tânăr fără permis de conducere, i-a promis o sumă de bani polițistului care i-a surprins în trafic, pentru a închide ochii ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

În urmă cu câteva zile, polițistul Răzvan Marinescu de la Postul de Poliție Valu lui Traian a surprins în trafic o persoană care nu deținea permis de conducere. Atunci, un pasager din mașină a promis că îi va achita polițistului o sumă de bani, pe care chiar i-a trimis-o prin intermediul celui aflat la volan în momentul în care au fost surprinși în trafic. În urma flagrantului organizat, tânărul fără permis a fost reținut, așa cum am mai scris și în articolele anterioare, în sarcina acestuia fiind reținute infracțiunile de conducere fără permis și dare de mită.

În schimb, cel care a oferit suma de bani polițistului, pasagerul ”misterios”, nu s-a prezentat a doua zi, la sediul DGA, așa cum i s-a adus la cunoștință.

Acesta a fost căutat de oamenii legii întreaga zi, fiind localizat în cele din urmă. Numai că anchetatorii l-au plasat sub control judiciar, întrucât nu el era ”personajul principal” din această cauză, deși el a venit cu propunerea mituirii polițistului și tot el a fost și ”sponsorul”.

De remarcat că același individ era eliberat condiționat după ce ispășise o pedeapsă rezultată în urma contopirii mai multor pedepse primite pentru infracțiuni de conducere fără permis și furt calificat.

Daniel ALBU

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.