Stamate de la Marco Chim continuă să investească: vilă turistică de opt etaje în Mamaia

0
1234
Marius Stamate, sursa foto: Facebook

Cunoscutul investitor Marius Stamate a obținut un nou Certificat de Urbanism în vederea realizării investiției din stațiunea Mamaia, zona Dolce Vita, numărul 425, în ceea ce privește o construcţie de 8 etaje cu funcțiunea de vilă turistică.

Societatea Marco Chim SRL a realizat mai multe investiții în stațiunea Mamaia, dar și în municipiul Constanța, în zone aglomerate, precum, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, strada Soveja, zona City Park sau Pescărie.

Proiectul la care facem referire constă în edificarea unui imobil D+P+8 Etaje. Interesant în procesul de obținere a documentației este că, în cursul anului trecut, în luna februarie, municipalitatea nu a acordat undă verde proiectului deoarece nu se încadra în regimul de înălțime aprobat prin P.U.Z. – P+5-8 Etaje. Ulterior, în luna iulie a anului trecut, a fost emis Certificatul de Urbanism cu numărul 2161 în vederea construirii imobilului de 8 etaje cu funcțiunea de apartamente de vacanță. În luna octombrie însă, investitorul a primit Certificat de Urbanism, numărul 3294 pentru construire imobil cu regim de înălțime de S+P+5 etaje cu funcțiunea de vilă turistică.

Miercuri, 7 aprilie a.c., beneficiarul SC Marco Chim SRL a obținut de la Primăria Constanța, actul de Urbanism cu numărul 1127 în vederea construirii imobilului de P+8 etaje cu funcțiunea de vilă turistică.

Prin urmare, imobilul de 8 etaje ce va fi amplasat în stațiunea Mamaia, la numărul 425, va avea funcțiunea de vilă turistică.

Marco Chim SRL a fost înființată în 1992 și are sediul în municipiul Constanța. Asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de comerţul materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare este Marius Stamate.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.