Stila Sarafu a fost reţinut pentru hărţuire şi tulburarea liniştii publice

0
6757
Sarafu Stila

Controversatul Stila Sarafu a fost reţinut! Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa au decis reţinerea individului, pentru tulburarea liniştii publice şi hărţuire.

Amintim că Stila Sarafu a revenit în atenţia opiniei publice după ce a atacat cu excremente, iar apoi cu ouă, două femei. În octombrie, Sarafu a aruncat o pungă, în care se aflau excremente de cal, într-o mașină în care se aflau două femei, pe care apoi le-a înjurat. Incidentul a fost filmat şi postat pe Facebook.

În urma incidentului, persoanele agresate s-au prezentat la Poliție, unde au depus plângere împotriva lui Stila Sarafu.

Polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați, pe data de 25 octombrie a.c., de către 2 femei cu privire la faptul că, în timp ce se aflau pe strada Mircea cel Bătrân, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresate fizic de către un bărbat, de 38 de ani, totodată fiindu-le adresate amenințări. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violarea vieții private și amenințare”, ne-au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Ulterior acestui episod, Stila Sarafu a urmărit-o pe una dintre femei în trafic şi a aruncat cu ouă în maşina acesteia.

De precizat că acelaşi Stila Sarafu a încercat să o convingă pe femeia urmărită în trafic, Maria Done, să îşi retragă plângerea. Ba mai mult, spun procurorii, Stila Sarafu a sărit gardul casei unde locuieşte Done, pentru a-i spune să renunţe.

Mai multe detalii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.