Tucan, despre situația parcului de agrement JT Water Sports: „Suntem între niște încurcături legislative”

0
406

Consiliul Local Constanța nu mai deține dreptul de administrare asupra suprafeței de peste 1.000 de hectare din cuveta Lacului Sitghiol, inclusiv luciul de apă aferent, ca urmare a unei decizii a Curţii Constituţionale a României. Astfel, chiriașii, cei care au contracte în zonă, au rămas la mâna Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral. Printre ei, și Jean Paul Tucan. Firma omului de afaceri s-a adresat instanţei pe această speță, unde a solicitat obligarea primăriei la emiterea unui act administrativ.

Pentru că municipalitatea nu mai deține dreptul de administrare asupra suprafeței de 1.077,22 ha din cuveta Lacului Sitghiol, iar din acest motiv, vor fi reziliate și contractele cu firmele care au închiriat părți din cuveta Siutghiolului și din luciul său de apă.

Printre cei afectați de această decizie este și omul de afaceri Jean Paul Tucan, cel care deține parcul de agrement nautic JT Water Sports. Acesta susține că nu Primăria Constanța este de vină ci legislația din România. De aceea a mers în instanță.

„Noi suntem între niște încurcături legislative în România. Nici Primăria Constanța nu a creat această neclaritate juridică și nici eu nu am creat-o. Ea este creată de către instabilitatea legislativă. Primăria a luat doar act de o decizie, ceea ce a și făcut în Consiliul Local. Nu cred că cineva din Primărie vrea să demoleze sau să strice un parc de agreement, singurul și unicul pe care îl avem. Eu cred că dialogul este cel mai bun și cred că trebuie să punem absolut toți umărul să dezvoltăm orașul acesta, pentru că fiecare cetățean va beneficia de această dezvoltare”, a declarat Jean Paul Tucan.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.