Un bărbat de etnie romă din comuna Cumpăna s-a ales cu cinci amenzi în aceeași zi, în valoare de 6.000 de lei pentru tulburarea liniștii publice, prin difuzarea muzicii cu volum ridicat

0
1208
sursa foto: Facebook/ Cumpana News

Un locuitor al comunei Cumpăna, de etnie romă, din zona ”Derea”, s-a ales cu o amendă considerabilă, în urma sesizărilor făcute de vecinii acestuia, pentru deranjarea liniștii publice. Se pare că acest bărbat nu a ținut cont de faptul că vecinii sunt oripilați și deranjați de faptul că acesta ascultă muzică cu volumul la maximum, nepăsându-i de cei din jur.

Potrivit oamenilor legii din localitate, luni, 16 noiembrie a.c., s-au aplicat cinci sancțiuni contravenționale, în valoarea totală de 6.000 de lei.

Contactată de Focus Press, Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, a declarat că este vorba de un bărbat care își sfidează vecinii, fiind amendat, în aceeași zi, de nu mai puțin de cinci ori.

Precizăm că Mariana Gâju a declarat, în cadrul unui interviu Focus Press, faptul că a fost nevoită să sesizeze Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, din cauza clanurilor de romi din comună, care îi terorizează pe locuitori, declarând că va merge chiar la Ministerul Afacerilor Interne pentru a sesiza această problemă gravă.

Totodată, din luna mai a anului curent și până în prezent, lucrătorii din cadrul Poliției Locale Cumpăna au aplicat 121 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea normelor de conviețuire socială de către persoane care locuiesc în zona menționată.

Citește și:

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.