Un fost consilier PSD din Sectorul 6 construiește un bloc de 6 etaje în Mamaia Nord

0
320

O firmă din București intenționează să construiască în orașul Năvodari, Mamaia Nord, un bloc cu regim de înălțime de cinci etaje. Iniţial, Agenția pentru Protecția Mediului a dat undă verde pentru un bloc de patru etaje.

APM Constanța, ca urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu adresate de către societatea Gema BDR SRL, beneficiara investiției,cusediul  în municipiul Bucuresti, sector 6, b-dul Iuliu Maniu, nr. decide, după consultările desfăşurate în cadrul şedinţei Comisiei de analiză tehnică din data de 13.01.2021 că proiectul: ”Modificare proiect cu autorizația 380/21.07.2020 prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată”, amplasat în zona Mamaia Nord, str. Promenada Navodari, nu se supune evaluării impactului asupra mediului .

Inițial, investitorul dorea construirea unui imobil P+4 etaje,  locuințe colective cu spații comerciale la parter și împrejmuire teren, însă ulterior a revenit asupra proiectului, astfel că proiectul prevede acum cinci etaje.

Suprafața terenului este de 2.074 mp, iar cea construită propusă este de 898 mp. Proiectul prevede și amenajarea de spații verzi în suprafață totală este de 623 mp. Totodată, au fost propuse și un număr total de 40 de locuri de parcare.

Societatea Gema BDR SRL a fost înființată în anul 2006 și are sediul în București, sectorul 6, fiind controlată de către Gheorghe Ciontu și Maria Ciontu. Aceștia mai administrează și alte firme, precum: SC Corona Finance SRL, SC Gema Serv Finance SRL, SC Corona Pro SRL, SC Gema Fitness SRL, SC Gema Food&Drink SRL și SC Gema Trans Auto SRL.

Afaceristul Ciontu Gheorghe a fost și consilier local, mandatul acestuia s-a încadrat în perioada 2016-2020 din partea Partidului Social Democrat, în Sectorul 6 al Capitalei.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.