VIDEO. Claudiu Palaz: “Exclusă varianta ca Virgil Chițac să mai fie desemnat în 2024 drept candidat la Primăria Constanța”

0
2147

Președintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, a declarat pentru Focus Press că abia în 2024-2028 vom putea discuta despre o reașezare a lucrurilor la nivelul municipiului Constanţa: „Sunt lucruri pe care le strică actuala administrație”.

Totodată, Claudiu Palaz îl aduce în discuție pe fostul primar al Constanței, Decedal Făgădău, ca fiind „mai deschis în discuții, aveam dialog”. „PNL nu îl va mai desemna în 2024 pe Virgil Chițac drept candidat la primăria Constanța, exclusă varianta, dar totuși exclusă a fost și în 2020 și tot a venit”, a declarat Claudiu Palaz în cadrul unui interviu acordat Focus Press.

„Dacă Primăria Constanța nu-și revine, nu va fi bine. De îndreptat lucrurile, o vom putea face în 2024-2028, sunt lucruri pe care le strică actuala administrație. Dacă ne spunea care e logica cu peninsula, pentru faptul că au blocat-o, poate aș fi înțeles… sunt decizii anapoda luate fără coerență”, a mai spus Palaz.

Întrebat dacă lucrurile mergeau mai bine înainte, Palaz a răspuns: „Spațiile verzi erau întreținute, bine sau prost, erau întreținute, se tăia iarba, se făcea ceva. Nu aveam taxă pe spațiile verzi, e o propunere deocamdată, dar idea în sine e ciudată. Nu am avut taxe amberante, nu am avut hinghereala asta cu poliția locală cu locurile de parcare. Eu, ca cetățean, dacă nu am o situație financiară bună, de ce să fiu oprit să parchez într-un anumit loc în centru sau să plătesc mai mult într-o zonă în centru, mai ales când eu te-am votat pe tine, Constanța Altfel tocmai că mi-a luat un regulament privind taxele de parcare, eu ce să înțeleg, unele măsuri pe care le ia actuala administrație, îmi arată că era bine ce-a făcut cel dinainte. Tu propui un regulament de parcări mai draconic, în condițiile în care tu mi le-ai anulat în instanțe. Decebal Făgădău era mai deschis în discuții, aveam dialog… Făgădău analiza, iar încrederea de care s-a bucurat Chițac… a fost un vot covârșitor. În ce țară trăim, tu ca partid susții un om care după ce-l votează lumea să-l regrete pe cel pe care tu l-ai schimbat, păi n-o să mai înainteze niciodată, nu Constanța, ci țara. Nu este în regulă să auzi electoratul pe stradă că era mai bine pe vremea lui Făgădău, cum să spui așa? Îți dorești o autoritate publică și tu nu reușești să depășești nivelul celui care a fost schimbat când ai venit tu?”.

Întrebat dacă ia în calcul să candideze în 2024 la primărie, Palaz a răspuns: „Nu m-am gândit la asta până acum, am un gust amar a ceea ce se întâmplă la administrație, ăsta e sentimentul-de părere de rău că se distruge tot… eu cred că cel mai corect e să vadă Constănțeanu dacă e bine sau nu că l-a votat pe el”.

Interviu integral:

A.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.