VIDEO. Cum se poate obține un permis de conducere, pe WhatsApp, cu 560 de euro, fără școală de șoferi și fără examen

1
1928

Escrocii găsesc fel de fel de metode de a face bani. De data aceasta este vorba de faptul că se dau drept colaboratori ai Poliției și că pot elibera un permis de conducere contra unei sume de bani. Fără școală de șoferi și fără examen. Întreaga conversație inițiată de reporterii Focus Press o puteți urmări în clipul atașat. Precizăm că Poliția a luat la cunoștință despre acest caz.

Totul a pornit de la un anunț postat pe mai multe grupuri de pe Facebook. „Permis de conducere 100% legal și de încredere. Dacă ești interesat, scrie-mi pe WhatsApp: 0765.607.137”, este anunțul semnat de Yvette Boada.

Reporterii Focus Press au decis să inițieze un dialog cu persoana care a postat anunțul, pretinzând că sunt interesați de obținerea unui permis de conducere.

Așa cum puteți observa și în materialul video atașat, persoana în cauză a precizat că nu este necesară școala de șoferi și nici susținerea unui examen pentru obținerea permisului de conducere.

Permisul nostru de conducere e salvat în baza de date, astfel încât nu trebuie examen și nu veți avea probleme cu Poliția. Pentru a obține permisul de conducere, iată documentele necesare de furnizat: fotografie, carte de indentitate, semnătură și adresa ta”, a spus persoana care susține că poate elibera permise de conducere.

Întrebată unde este sediul la care trebuie să vină clientul, aceasta a spus că nu e nevoie de deplasare la sediu. Documentele solicitate se trimit pe WhatsApp, iar banii, fiind vorba de 560 de euro pentru un permis categoria B, se trimit într-un cont bancar.

Trebuie să plătiți cei 250 de euro înainte de a începe producția. Pentru înregistrarea permisului de conducere în baza de date. Așa că, plătiți cei 250 de euro înainte de a începe producția, iar restul plătești la livrare. Mai întâi trebuie să trimiteți documentele necesare”, a mai spus persoana.

Întrebată dacă este de la Poliție, interlocutoarea noastră a răspuns: ”Ascultă-mă farte bine, suntem de încredere și nu avem nicio problemă cu niciunul dintre clienții noștri, așa că, dacă ești interesat de permisul de conducere, poți avea încredere în noi și vei avea, fără îndoială, permisul tău de conducere. Da, suntem în comunicare cu Poliția

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța au luat la cunoștință despre speța de față.

1 COMENTARIU

  1. Cred ca baietii astia chiar dau permise reale, nu cred ca este escrocherie. Este singura explicatie pentru halul in care a ajuns sa se conduca la Constanta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.