VIDEO. Inna a lansat un nou single

0
227

Inna a lansat un nou single, în colaborare cu Farina, superstar în Columbia – „Read My Lips“.

„Read My Lips“ este un mix de stiluri (pop, reaggaeton, trap) compus de Sean Fischer, Elsa Curran, Lilian Caputo, Britt Burton, Farina Pao Paucar Franco “Farina” și produs de French Braids și Alexandru Cotoi. 

„Sunt entuziasmată să lansez «Read My Lips», mai ales pentru că o am alături de mine pe Farina, o super artistă, my latino girl. Let’s get this party started!”, a declarat INNA.

„Este o reușită imensă pentru cariera mea să am o colaborare cu INNA, regina muzicii dance, și simt că este o combinație foarte puternică, plină de forță, senzualitate, lucruri care ne caracterizează pe amândouă. INNA este genul acela de artist care inspiră cu totul: vocea unică, piesele ei, versurile ei. Este și un fashion icon și sunt onorată să lansăm «Read My Lips» împreună“, a spus Farina.

Videoclipul prezintă două artiste puternice, sexy, stylish și a fost regizat de Bogdan Păun și filmat de Alexandru Mureșan (NGM Creative). Pentru Farina, echipa video a fost formată din Jhon Nael and Jhonatan Abraham (NJ Entertainment) și Jared Pimienta (DoP).

Pentru ținute și look-uri, INNA a colaborat cu RDStyling (styling), Adonis Enache (EndorphinLab pentru hair) și Anca Buldur (make-up).

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.