VIDEO: “Mama e procuror!”. Tânăra care a agresat mai mulți bărbați, printre care și patru polițiști, a fost arestată de Judecătoria Constanța

0
4108

Tânăra în vârstă de 22 de ani care a agresat mai multe persoane – femei, agenți ai unei firme de pază, polițiști locali și naționali, rămâne după gratii, a decis instanța de judecată. Pe numele său au fost formulate acuzații de ultraj, loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a inculpatei I.L.I., în vârstă de 22 ani, cercetată pentru comiterea a patru infracţiuni de ultraj, două infracțiuni de lovire sau alte violențe, și o infracțiune de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar propunerea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa. Aceasta a rămas definitivă prin respingerea de către instanţa de control judiciar, ca nefondată, a contestaţiei formulate de către inculpată.

„Totodată, urmare imaginilor video apărute în spaţiul public în legătură cu faptele comise de inculpata sus-menţionată, se impune a fi precizat că verificările efectuate au infirmat susţinerile acesteia potrivit cărora ar fi fiica unui magistrat“, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Facem precizarea că materialul este însoţit de imagini – unele în care tânăra ţipă, în faţa barului, că ar fi fiică de procuror (ceea ce nu este adevărat) şi altele în care respectiva se tăvăleşte pe jos în sediul Poliţiei Locale.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.