VIDEO Ministrul Dîncu, către militari: “Sunteţi o elită a Armatei Române. Efortul dumneavoastră este un impuls pentru proiectul nostru de a înzestra Armata cu tot ceea ce are nevoie”

0
47

Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, prezent, duminică, în portul Constanţa, cu prilejul sosirii în ţară a puitorului de mine şi plase “Viceamiral Constantin Bălescu” (274), după ce a participat la o misiune sub mandat UE în Marea Mediterană, a declarat că militarii vor beneficia de dotări la nivelul ţărilor dezvoltate.

Sperăm că în viitor nu o să fie numai profesionalismul dumneavoastră care să arate excepţional în alianţa respectivă, sperăm că o să vă putem asigura şi o dotare la nivelul țărilor cele mai dezvoltate. Aş dori să vă asigur, de aceea, că efortul dumneavoastră nu este în van şi constituie pentru noi, cei care navigăm doar pe pământ, un impuls pentru a continua paşi concreţi în proiectul nostru de a înzestra Armata Română cu tot ceea ce are nevoie pentru a putea să ne apărăm şi să ne îndeplinim angajamentele pe care ni le-am asumat în această alianţă. Ceea ce faceţi dumneavoastră ne arată un lucru foarte important – antrenamentul este jumătate din victorie, iar ceea ce aţi făcut în această misiune, toate rapoartele pe care le-am primit, inclusiv ale aliaţilor, vreau să vă spun că vă onorează şi vă transformă, deşi eraţi şi înainte, dar este încă o confirmare a faptului că sunteţi o elită a Armatei Române. Vă mulţumesc pentru curajul de care aţi dat dovadă în îndeplinirea misiunilor, departe de ţară, departe de cei dragi. Nu doar eu împărtăşesc această idee, ci şi comandanţii dumneavoastră şi partenerii noştri internaţionali”, a spus ministrul Apărării Naţionale.

Alexandra VASILE

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.