Zelca de la Alezzi Beach vrea să mai construiască un ansamblu rezidențial în Mamaia Sat

0
861

Alezzi Beach Resort este situat în Mamaia Nord, în primul rând la mare. Blocurile care formează acest complex rezidenţial au atras clienţi din toată ţara, nu doar din Constanţa, deşi preţurile pentru apartamentele de aici sunt destul de ridicate. Dar, pentru că cererea este destul de mare, investitorii vor să mai construiască încă patru blocuri de patru etaje și au cerut acordul de mediu.

Dacă resortul Alezzi Beach este situat chiar pe promenade de la Năvodari, noile blocuri vor fi în apropierea bulevardului Mamaia. În acest sens, Adrian Zelca a cerut acordul de mediu pentru proiectul: „Construire ansamblu 4 imobile cu funcțiunea de locuințe colective de vacanță cu regim de înălțime 2S+P+4E cu spații tehnice, piscină exterioară, împrejmuire teren, platforme de parcare supraterane și subterane, locuri de joacă pentru copii, amenajare peisagistică și racordare utilitati”, propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Sat, strada T6.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului din Constanta, pe strada Unirii, nr. 23 şi la sediul titularului Alezzi Beach Resort SRL cu sediul în Constanța, strada Siracuzza nr. 2.Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Constanța.

Alezzi Beach Resort SRL are asociaţi persoane fizice pe următorii: Zelcă Enache-Claudiu, cu 10% din capitalul social, Zelcă Adrian, cu 10% din capitalul social, Zelca Cristian, cu 10% din capitalul social, Perifan Anca-Raluca, cu 70% din capitalul social.

Mihaela GIUGLEA

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.