Blocul afectat de incendiu, din KM 4-5, păzit de jandarmii de la Gruparea Mobilă „Tomis” Constanța

0
846

În pragul ajunului de Sărbători, 250 de persoane au fost evacuate din locuințele lor dintr-un bloc de pe strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu, zona KM 4-5 din Constanța, în urma unui incendiu ce a izbucnit în parcarea de la subsolul imobilului, miercuri noaptea, spre joi, 16 decembrie a.c..

Imobilul a fost grav afectat, 250 de persoane au fost evacuate, iar 35 de apartamente au fost afectate. Totodate, din cele 36 de autoturisme avariate, 25 dintre acestea au ars în totalitate.

Un număr de șapte adulți și doi minori au fost transportați la Spitalul Județean Constanța, în urma incendiului care a cuprins un bloc din municipiul Constanța. Potrivit reprezentanților unității, un singur pacient, adult, se află în stare gravă, intubat, la Terapie Intensivă, după ce a suferit arsuri pe corp.

Potrivit Inspectoratului de Stat în Construcții se va efectua o expertiză pentru a se putea stabili dacă imobilul mai poate fi locuibil. Până la soluționarea anchetei în curs, Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța au trimis la fața locului mai multe echipaje de jandarmi pentru a păzi blocul respectiv.

L.M.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.