Consilierii PNL sunt gata să îl trimită acasă pe Horia Constantinescu, numai să scape de scandalul iscat pe tema parcărilor

2
13770
Imagine cu rol ilustrativ

Consilierii PNL vor să cadă capete! Persoanele sau persoana responsabilă pentru tarifele avansate pentru parcări nu mai are ce căuta în preajma primarului, spun mai mulţi liberali.

Situaţia care a generat atât de multă tensiune la Constanţa – regulamentul parcărilor -, mai exact faptul că anexele cu zonele şi cu tarifele au fost ţinute “la secret”, ele nefiind disponibile publicului, a înfuriat consilierii PNL. Liberalii nu doresc ca cetăţenii să îi considere vinovaţi pentru situaţie şi spun că ei au transmis alte sugestii pentru regulament, iar în final a fost prezentat cel “croit” de Horia Constantinescu, directorul adjunct de la Direcţia Servicii Publice. “Este momentul să plece”, spun liberalii.

Scandalul parcărilor a fost discutat şi de preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, acesta solicitând, spun sursele noastre, ca aleşii locali să se distanţeze de cel care a creat harababura. Cum să se distanţeze? Indicându-l drept vinovat pe acesta, adică pe Horia Constantinescu. Sigur că, spun aceleaşi surse, o distanţare ar urma să încerce şi city managerul Felicia Ovanesian. “Nici dânsa nu este o propunere a PNL pentru funcţie, dar întâi ne concentrăm pe ce a reuşit Horia Constantinescu să facă, să ne pună în cap pe toată lumea cu acest regulament”, a precizat, pentru Focus Press, un consilier local PNL.

“Discuţia noastră a fost că, faţă de preţurile din regulamentul anterior, cel anulat în instanţă de Asociaţia Constanţa Altfel, să existe în plus 50 de bani. Să crească de la 2.50 de lei la 3 lei”, a spus acelaşi liberal.

Facem menţiunea că discuţiile cu aleşii locali, pe acest subiect, vor continua în aceste zile, pentru a afla exact care este opinia lor faţă de regulament.

A.C.

Citeşte şi:

2 COMENTARII

  1. Ca pleaca, pleaca. Dar eu si multi alti constanteni am vrea sa stim cum a ajuns un inspector mediocru al anpc sa propuna un regulamemt pentru parcari in primarie. Era normal ca proiectul lui sa fie inspirat din cautari pe google si nicidecum din realitate. E ca si cum ai aduce pe cineva din constructii si il pui la cultura. Ce proiecte te astepti sa aduca cineva care nu are nicio treaba in dimemiul respectiv ? Din pacate situatia asta e reprezentativa pentru toata tara, nu doar la constanta. De-asta suntem si vom fi cu 20 de ani in urma tuturor.

  2. Trimitetil pe acest interlop la lada de gunoi . Ce a fost in capul lui Chitac de la numit pe nemernicul asta consilier . LIBERALILOR , PUNETI PRESIUNE PE CHITAC SA-L ALUNGE SA NU MAI AUZIM DE GOLANU ASTA CARE ERA CAT PE CE SA BATA O FEMEIE PE PLAJA .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.