Primarul Constanţei are încă un consilier personal, care vine cu propuneri de sistem inteligent pentru parcări, senzori şi aplicaţii mobile

0
3147
Radu Argenti, sursa foto: Facebook

La începutul anului, primarul Constanţei, Vergil Chiţac avea un consilier personal onorific şi trei remuneraţi. În prezent, edilul şi-a adus în echipă încă un consilier onorific (adică neremunerat): este vorba despre Radu Argenti, susţinător înfocat în campania electorală a lui Vergil Chiţac, dar şi a city managerului Felicia Ovanesian.

Reamintim că Focus Press vă prezenta, în luna ianuarie, cine îl consiliază pe primar: Iulian Gropoşilă (onorific), Dorin Popescu, George Măndilă şi Doru Iordache. După cum s-a putut observa zilele acestea, Măndilă s-a făcut remarcat printr-o serie de declaraţii nefericite, prin care a reuşit să jignească presa şi constănţenii deopotrivă. Iordache, în schimb, a fost, până la un anumit punct, cel care gestiona relaţia primăriei cu presa. A fost nevoie de solicitarea serviciilor lui Alin Vintilă, pentru că Doru Iordache nu stăpânea deloc situaţia.

În fine, trecem la noul consilier onorific al primarului: Radu Argenti. Dincolo de faptul că în mediul online nu îşi poate stăpâni limbajul atunci când vine vorba de oamenii care îl critică pe primar, iată ce ne invită acesta să lecturăm: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4071207279598088&id=140585469326975

Da, Radu Argenti vine cu propriile idei referitoare la parcări, pe care le prezintă din postura de “consilierul primarului responsabil cu digitalizarea şi Smart City”.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.