Dan Măluşel de la Loft i-a “suflat” lui Joshua Castellano terenul pe care a funcţionat clubul Silence din Mamaia

0
4397

Pe un teren retrocedat ilegal a funcţionat, până la momentul în care a ars din temelii, clubul Bamboo din Mamaia (rebotezat Silence). Situaţia juridică incertă a terenului nu l-a împiedicat pe unul dintre proprietarii clubului, Joshua Castellano, să spere că va reamenaja ceva, în acel perimetru, şi în acest sezon estival. Ghinion! Proprietarul lotului, în ciuda situaţiei litigioase existente (teoretic, Primăria Constanţa ar trebui să recupereze acest teren), a decis să întrerupă contractul cu Joshua Castellano şi să încheie un nou „aranjament” cu patronul altui club din Mamaia – Dan Măluşel de la Loft.

Situaţia nu este atât de simplă pe cât pare. Terenul este momentan „blocat”, dar cu contract de închiriere cu patronul de la Loft. De cealaltă parte, Joshua Castellano este extrem de iritat atunci când vine vorba despre acest subiect şi refuză să comenteze cum s-a ajuns la rezilierea contractului cu el sau dacă a făcut plângeri pe această temă, aşa cum susţin anumiţi agenţi economici.

Contactat de Focus Press, Joshua Castellano a replicat, scurt: „L-a luat altcineva (terenul-n.r.)”.

Dan Măluşel a confirmat că este noul chiriaş al societăţii Habitat (din celebrul dosar al Retrocedărilor ilegale, orchestrate în mandatele lui Radu Mazăre – n.r.), dar numai pe o porţiune: „Am închiriat din februarie 4 mii de metri pătraţi, teren plus parcare, dintr-o suprafaţă mai mare, de 22 de mii de metri pătraţi”.

Ce va face patronul de la Loft pe terenul cu probleme

„Am depus pentru autorizare construcţie provizorie. O variantă este să amenajăm un cort ca o pergolă care să acopere întreaga suprafaţă. Dar, cum este un teren din dosarul retrocedărilor, aşteptăm. Am plătit chirie, tot”, spune Dan Măluşel, care dă de înţeles că este conştient că există şi riscul să nu poată face nimic acolo.

Revenind la Joshua Castellano, acestuia i-a fost reziliat contractul de închiriere din decembrie 2019. În august 2019, clubul pe care l-a deţinut acolo a ars ca o torţă, fiind al treilea club deţinut de acesta cu alţi parteneri (la Constanţa, respectiv la Bucureşti) care iau foc.

Alexandra CUCU

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.