Firma Consiliului Local a cerut falimentul societății comerciale care a administrat parcările din cele mai aglomerate zone ale stațiunii Mamaia

0
243

Confort Urban, firma Consiliului Local Constanta, cere insolvența societății comerciale Pico Rent, care a administrat cinci parcări în Mamaia.

Pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrat dosarul în care Confort Urban cere deschiderea procedurii de faliment în cazul Pico Rent SRL.

Reamintim că aceasta a administrat cinci parcări din Mamaia, din cele mai aglomerate zone ale stațiunii, în urma contractului încheiat cu societatea Consiliului Local, Confort Urban, în vremea administrației Radu Mazăre.

Deocamdată nu a fost stabilit primul termen de judecată în acest dosar.

Pico Rent SRL a fost înființată de soții Cristina și Valentin Picoiu, prieteni apropiați cu Viorel Farcaș, fostul director general al Confort Urban.

În prezent, firma înființată în 2006 are sediul social în Millenium Business Center și ca asociați pe Ionuț Florea (90% din părțile sociale) și pe Cristian Ionuț Poșircă.

Pentru anul 2020, societatea comercială a raportat o cifră netă de afaceri de 376.800 de lei și un profit de 311.363 de lei, având un singur angajat.

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.