Firma unui consilier local din Cernavodă ridică un hotel de şase etaje în apropiere de staţiunea Mamaia

0
1984

De mai bine de cinci ani, pe partea lacului Siutghiol de pe bulevardul Aurel Vlaicu s-au construit blocuri, vile și hoteluri. În mare parte, construcţiile au vizat construirea de apartamente, asta şi pentru că cei mai tineri dintre constănţeni preferă blocurile noi în detrimentul celor vechi. Printre primele imobile ridicate în acea zonă au fost şi două hoteluri care sunt situate fix la şosea.

Pentru că de-a lungul timpului turiştii au preferat să se cazeze în această parte a oraşului, fiind practic la intrare în staţiunea Mamaia, o firmă din Cernavodă doreşte să ridice un aparthotel cu şase nivele, înspre lacul Siutghiol.

În acest sens, societatea a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „Construire imobil D+P+6E – Aparthotel, împrejmuire teren şi organizare de şantier” ce urmează a fi amplasat în municipiul Constanţa pe strada Perlei nr. 1. APM Constanţa a precizat că pentru acest proiect, în cadrul etapei de încadrare, s-a luat decizia că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului. Cu alte cuvinte proiectul a primit undă verde.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului pe strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Observaţiile publicului interesat se pot înainta până la data de 26.11.2020.

Investitorii sunt cei de la Royal Eurotrans SRL. Societatea a fost înfiinţată în 2008 şi îi are ca acţionari, fiecare cu câte 50%, pe Postole Radu Victor şi Câju Valentin, ambii fiind la rândul lor administratorii firmei care are ca obiect de activitate fabricarea de articole de îmbracăminte pentru lucru.

Postole Radu Victor este consilier ales pe lista Pro România în Consiliul Local Cernavodă. Tatăl lui Postole a fost acţionar la SC Argos SA şi angajat al Centralei Nucleare de la Cernavodă.

Mihaela GIUGLEA

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.