Investiții în cartierul Palazu Mare: imobil de locuințe colective cu trei etaje

0
231

Cartierul Palazu Mare din municipiul Constanța se află în plină dezvoltare, iar asta pentru că noi construcții ”răsar” în acea zonă. Recent, o societate a primit undă verde din partea Primăriei municipiului în vederea realizării unei investiții imobiliare.

Pe strada Ionel Teodoreanu la numărul 30D se va construi un imobil cu regim de înălțime D+P+3 Etaje, iar potrivit Certificatului de Urbanism, nr. 795, emis joi, 4 martie a.c., societatea Rent Mob.ro SRL va edifica acest imobil cu trei etaje, locuințe colective pe strada Ionel Teodoreanu din municipiul Constanța.

Societatea Rent Mob.ro SRL  a fost înființată în anul 2017 cu sediul pe strada Unirii, numărul 83 E din municipiul Constanța.

Precizăm că, de dată recentă, începutul lunii martie a.c., Primăria Municipiului Constanța a emis  două certificate de urbanism în vederea construirii mai multor blocuri în cartierul Palazu Mare. Unul dintre certificate vizează edificarea a cinci imobile de câte cinci etaje, iar un alt certificat, un imobil de patru etaje.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.