Tapangea a intrat, în sfârșit, în legalitate cu sala de jocuri de la Far

0
1621

Primăria Constanța a autorizat lucrările ilegale realizate de Mario Star S.R.L. în cazul sălii de jocuri de la Far.

Mario Star S.R.L. a obținut, în sfârșit, autorizația de construire pentru intrarea în legalitate a recompartimentărilor interioare realizate ilegal în sala de jocuri de pe strada Aurora, de la parterul blocului PF1, descoperite de către inspectorii Primăriei Constanța în 26 iunie 2017. Acestea erau lucrări realizate fără autorizație de construire.

În mai 2019, Municipalitatea a sesizat Judecătoria Constanța de recompartimentările ilegale, realizate fără documente de urbanism, și a cerut desființarea lor, conform Legii 50/1991, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.

De atunci, Primăria și Mario Star încă se judecă, următorul termen fiind stabilit pentru data de vineri, 11 iunie a.c. În noiembrie 2019, a fost amânată cauza pentru soluționare pe cale amiabilă, iar de atunci, au trecut alte cinci termene, aceasta tot fiind amânată pentru efectuarea și finalizarea demersurilor de intrare în legalitate.

Miercuri, 9 iunie a.c., Municipalitatea a emis autorizația de construire necesară.

Mario Star S.R.L. are ca principal obiect de activitate „activități de jocuri de noroc și pariuri“ și ca asociați pe Chirata și Ioan Tapangea, fiecare cu 50% din părțile sociale. Administrator este Ioan Tapangea. În 2020, firma a realizat o cifră de afaceri de peste 16,8 milioane de lei și un profit de 1,8 milioane de lei, având un număr mediu de 100 de angajați.

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.