VIDEO Interviu cu reprezentanţii AUR care vor reprezenta Constanţa în Parlament. Proaspeţii politicieni o spun direct: nu vor avea vreo colaborare cu USR

0
663

Alianţa pentru Unirea Românilor va avea, la Constanţa, trei parlamentari, iar cu puţin noroc la redistribuire – patru, adică doi deputaţi şi doi senatori. Cine sunt aceştia? Focus Press i-a descris, pe scurt, în cadrul unui articol, iar marţi, 8 decembrie, cei patru au acordat un scurt interviu, în cadrul căruia s-au prezentat, au explicat, fiecare dintre ei, cum au ajuns să se înscrie în AUR şi ce planuri au din postura de parlamentari.

Dumitru-Viorel Focșa și Dănuț Aelenei (Camera Deputaţilor) şi Sorin Cristian Mateescu, respectiv Evdochia Aelenei au vorbit în cadrul unui interviu Focus Press despre cum a decurs campania electorală şi care sunt realităţile dureroase ale acestui judeţ şi s-au declarat, pe rând, patrioţi şi credincioşi. Întrebaţi care este partidul cu care nu ar colabora şi nu ar face vreodată alianţă şi pe care îl consideră diametral opus, cei patru au răspuns, la unison: USR! La fel, nici cu UDMR, pe care AUR îl doreşte scos în afara Parlamentului.

Declaraţiile complete le puteţi urmări în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.