VIDEO. Marian Crușoveanu: „Eu voi respecta regulamentul PNL și în urma discuțiilor din cadrul BPJ vom decide dintre candidații Orban și Cîțu”

0
245

La Constanța au avut loc, luni, 26 iulie a.c., alegeri în interiorul Organizației Județene a Partidului Național Liberal. Deputatul Bogdan Huțucă a fost singurul candidat pentru funcția de președinte al PNL Constanța. La această întrunire au fost prezenți premierul Florin Cîțu dar și președintele Camerei Deputaților și fost premier, Ludovic Orban.

Deputalul PNL Constanța, Marian Crușoveanu a comentat pentru Focus Press declarația președintelui Consiliului Județean Constanța (CJC), Mihai Lupu, având în vedere că acesta a declarat că va merge alături de premierul Florin Cîțu în cursa pentru șefia PNL la nivel național:

”Dacă vorbim despre primarul Vergil Chițac și despre președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, dinainte, domnul Vergil Chițac își exprimase deja votul pentru premierul Florin Cîțu, iar în ceea ce privește opțiunea pe care ne-a prezentat-o în această seară domnul Mihai Lupu, este o surpriză și pentru mine având în vedere că într-un interviu pe care l-a dat domnul președinte a spus că decizia va fi luată în forurile statutare în urma deciziei BPJ. Mai departe va spune dânsul de ce l-a ales pe un candidat sau celălalt.”

Cât despre votul pe care îl va exprima acesta și pe care dintre cei doi candidați îi susține, deputatul Marian Crușoveanu a declarat că va susține candidatul ales în urma consultărilor din interiorul Biroului Politic Județean Constanța:

”Organizația Constanța își va declara susținere, va susține o moțiune numai din momentul în care această procedură va trece prin forul statutar. Acum noul Biroul Politic Județean, în urma consultărilor ce vor avea loc și analizei asupra celor două moțiuni pe care le au cei doi candidați își vor exprima susținerea pentru unul sau celălalt. Eu voi respecta statutul și regulamentul PNL și în urma discuțiilor BPJ, în urma consultărilor vom decide în Organizația Constanța cei 147 de delegați, vom vedea care din cele două moțiuni le vom susține.”

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.