VIDEO. Suspectul crimei de la Cernavodă, adus la IPJ Constanța

0
2786
Cosmin Harabor

În urma cercetărilor făcute în cursul zilei de joi, 8 aprilie a.c., în legătură cu uciderea Cristinei Palu de la Cernavodă, anchetatorii l-au identificat și prins pe presupusul autor al faptei. Este vorba despre un bărbat cu care victima se cunoștea.

Bărbatul, identificat ca fiind Cosmin Harabor din Medgidia, a fost adus la Inspectoratul Județean de Poliție Constanța, în cursul zilei de vineri, 9 aprilie a.c., pentru audieri și va fi propus pentru arestare, la Tribunalul Constanța.

Precizăm că bărbatul este acuzat că a omorât-o pe femeia în al cărei apartament a pătruns pentru a fura, însă a fost surprins în timp ce cotrobăia după cheile apartamentului. Panicat, a imobilizat-o pe femeie și a strâns-o de gât cu un cablu, după care a încercat să însceneze o altă faptă, pentru a induce în eroare anchetatorii.

Acesta a fost identificat în aceeași zi în care a fost găsit corpul neînsuflețit al victimei. Acesta a fost identificat ca fiind Cosmin Harabor, din Medgidia, cu care victima se cunoștea, după ce bărbatul i-a montat ferestre și uși termoizolante la apartament.

În cursul zilei de vineri, individul a fost dus la locul faptei, la Cernavodă, unde s-a făcut reconstituirea celor întâmplate. Bărbatul, tată a doi copii, și-a recunoscut faptele.

Citește și:

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.