Zona Gării Constanţa, neschimbată: în continuare, unii constănţeni dau dovadă de nesimţire

0
464

La începutul lunii septembrie a anului ce tocmai s-a încheiat, Focus Press vă prezenta imagini dezolante din zona gării din municipiul Constanța, adică situația “urât mirositoare” de pe Șoseaua Mangaliei, spre piața Abator, fix după gardul CFR.

Mizeria era de nedescris, iar zona reprezenta un focar de infecție. Vara, mirosul era și mai neplăcut, iar turiștii erau loviți din plin de această imagine “minunată” de cum pășeau afară din incinta Gării Constanța. 

Ce-i drept, mizeria aceea este rezultatul “educației” constănțenilor și nu numai care aveau impresia că este mai la îndemână să arunce gunoaiele peste gardul CFR, în loc să pună resturile în coșurile special amenajate.

Ajungem în prezent: gunoiul este mai puţin, dar nu a dispărut în totalitate, iar  asta poate fi şi din cauza faptului că zona este mai puţin circulată, în comparaţie cu lunile de vară, când pe litoral vin şi turiştii.

Facem precizarea că vis-a-vis de gardul CFR stau parcate, fix lângă trotuar, microbuzele ce asigură trasnportul public în comun către localitățile din sudul județului Constanța și cel mai probabil șoferii, taxatorii, călătorii  sunt cei responsabili pentru dezastrul la care facem referire. Nu ne mai rămâne decât să sperăm că autorităţile locale vor fi impulsionate de acest nou semnal de alarmă.

Citește și:

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.