Afaceristul Daniel Zaif continuă investițiile în imobiliare: vrea să construiască un bloc de 10 etaje, tot în Tomis Plus

0
1585

Daniel Zaif își continuă investițiile imobiliare pe bulevardul Tomis. În momentul de faţă, afaceristul dorește să construiască un bloc de 10 etaje pe bulevardul Tomis, numărul 425. În acest sens a fost depusă la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța documentația necesară investiției.

Instituția abilitată de mediu anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: “Construire imobil în regim de înălțime S+P+10Etaje+ Etaj Tehnic cu funcțiunea de locuințe colective, amenajare incintă și organizare de șantier propus a fi amplasat la acea adresă, unde acesta are demarate și alte proiecte de edificare a altor imobile”.

Societatea prin care dorește să construiască afaceristul Zaif Daniel este Tomis Plus SRL, unde este asociat cu Lucian Orban. Informaţiile privind proiectul propus, memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului de pe strada Unirii, numărul 23, municipiul Constanța şi la Tomis Plus SRL reprezentant fiind Zaif Daniel cu adresa pe strada Verona, numărul 2 din numinicpiul Constanța. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

După cum menționam, investitorul Zaif Daniel are mai multe proiecte imobiliare aflate în derulare, ori propuse a fi realizate în municipiul Constanța. Totodată, pentru unele dintre investiții municipalitatea nu a acordat undă verde sau au fost contestate în instanță de către locuitorii constănțeni.

Afaceristul Daniel Zaif s-a mai confruntat în trecut cu astfel de probleme, în sensul că amplasamentele pe care intenționa să construiască blocuri erau situate extrem de aproape de alte construcții, creând astfel un disconfort. Precizăm că un astfel de proiect a fost suspendat de către 17 constănțeni, locuitori în cartierul Tomis Plus. Aceștia au atacat în instanță investiția de pe strada Napoli ce aparține S.C. Management Administration & Services S.R.L. În luna mai a anului curent, Curtea de Apel Constanța a suspendat definitiv executarea autorizației de construire nr. 300/17.02.2021, respingând recursul înaintat de S.C. Management Administration & Services S.R.L. împotriva deciziei Tribunalului Constanța, care a suspendat, de asemenea, în februarie a.c., implementarea actului administrativ. Potrivit autorizației care a fost suspendată, firma putea să ridice un bloc cu regim de înălțime S+P+4E (retras) pe strada Bratislava, în spatele blocului în care locuiesc reclamanţii. Blocul în care locuiesc reclamanţii a fost construit de un asociat al lui Daniel Zaif, Lucian Orban.

Daniel Zaif este asociat în Management Administration & Services SRL,  Black Sea Transport SRL, precum și în societăți radiate cum ar fi: Eurobelgrom SRL,  Diamond Exchange SRL, Diamond Invest SRL, Energoteam SRL, Super Rt Trading SRL, Tomis Development SRL .

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.